Home » Webshop » Andere Ales

Andere Ales

Naast de echt hoppige IPA zijn er diverse Ales. Ale is de Engelse verzamelnaam voor bovengistende bieren. 

De red ale is van oorsprong een Iers biertype. Het kenmerkt zich door een duidelijke moutzoutige smaak. Het alcoholpercentage van rond de 6.5 % maakt het een lekker doordrinker. De Scotch Ale is meer moutig in smaak

Kerel Bière de garde is een dorstlesser met een rijke geschiedenis. De smaak is vooral fris en fruitig. De afdronk is licht droog.

7%

Schwarzbier komt van oorsprong uit het voormalige Oost-Duitse Thuringen. Gebrouwen van donkere gerste- en tarwemout volgens de lage gistingsmethode. Het is dus eigenlijk een zwarte pilsener. Heerlijk fris en doordrinkbaar.

Type: Duits Type Schwarzbier
Ingrediënten: Water, Tarwemout, Gerstemout, Hop en Gist
Alcohol percentage: 5,5%

Troubadour Obscura is een donkerrood en rijk bier van Brouwerij The Musketeers. Met 8,2% is dit een bier waar je rustig de tijd voor wilt nemen. Dat kan bij de open haard, maar ook prima aan tafel. Dit bier is een fijne begeleider van pittige kazen en stevige vleesgerechten

Uitverkocht

Gouwe Hefbrug

€ 3,80
Uitverkocht

Gouwe Hefbrug

€ 3,80

Gouwe Hefbrug wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Het is een bier van hoge gisting op de fles, bevat 5% alcohol, is amberkleurig en valt daarmee in de biercategorie licht smalbier (klasse A type Irish Red Ale). Gouwe Bier is fruitig en hoppig van geur en is moutig met een vleugje caramel van smaak. Het bier is mooi in balans en zeer toegankelijk van smaak.

A full bodied Irish red with a traditional hop flavour to balance a sweet malt finish

4.3%