Home » Webshop » Blond bier

Blond Bier

Blonde bieren zijn licht tot goudkleur gekleurde bieren. Vaak met een fris witte schuimkraag. De blonde bieren zijn zacht en fris van smaak: perfect als dorstlesser of voor een aperitief.

Dirk Urtype Pilsener is een traditionele pilsener zoals deze vroeger werd gebrouwen. Door het toevoegen van hop wordt de houdbaarheid van bier verlengt. Vroeger noodzaak, nu meer en meer als extra smaakmaker. Door het zorgvuldig kiezen van hopsoorten krijgt het bier een typisch bittere en/of  aromatische smaak.

Type: Pilsener
Ingrediënten: Water, Gerstemout, Hop en Gist
Alcohol percentage: 5,0%

Eem Gulzig

€ 4,10

Eem Gulzig

€ 4,10

Eem Gulzig is een fruitig zwaar blond bier.

Gevaarlijk soepel!

8%

5% zwaar droog licht bitter blond bier. 

Jovius Hooibier geïnspireerd op een oudhollands speciaalbier dat vroeger op de boerderij werd gebrouwen als verfrissing voor de arbeiders die op het land aan het werk waren. Met 3,4% is het een licht bier (maar wel bijzonder smaakvol!), zodat de werkers na de lunch zonder problemen de arbeid weer op konden pakken. De smaak is zacht en door de nagisting op fles is het bij inschenken troebel. Leuk detail: Er zit laurierdrop in, echt waar!

3.4%

 
LOST LAGER. LAGER LIKE IT SHOULD BE.

Lager is one hell of a beer if you make it right. Lost Lager takes back the ground lost over decades by lager monoliths. This is a dry-hopped Pilsner made with classic German Saphir hops, giving vibrant citrus and stone-fruit notes. Built from Bavarian yeast, it has a crisp clean taste. This is lager like it was, like it should be, like it will be. Lager is back!

 

Het Gouden Uur’ is het moment waarop de zon de ochtendnevel doorbreekt boven de Hollandse IJssel. En de iconische watertoren van Moordrecht in een gouden gloed zet.

Dit moment vat ook het karakter van dit bier samen: lichtvoetig, hartverwarmend en magisch. 

Een heerlijk frisse dorstlesser voor op het terras, bij het kampvuur, of gewoon lekker op de bank.

5.5 %

Sterk blond bier. 8,5% Gelagerd op eikensnippers, lichte vanille tonen. 

Het bekende roze olifantjes bier. Fris licht bitter. 8.5%. 

Duvel

€ 2,70

Duvel

€ 2,70

Klassiek zwaar belgisch blond, uniek in hoppige droge smaak. 8.5% zwaar. 

De klassieke Duvel met een derde hopsoort gemaakt, de Citra hop. 9.5% zwaar blond.

Prettig licht zoete blond 6,5%. 

9,5% zwaar droge sterke blonde