Home » Webshop » Dubbel

Dubbel

Een Dubbel heeft meer alcohol dan een enkel of pilsner. Qua kleur kenmerkt dubbel bier zich door zijn mooie donkere kleur: van middelbruin tot donkerblond. Het dubbel bier is zoeter dan enkel bier en heeft over het algemeen een wat zachtere en mattere smaak.

Gouwe Veenbonk is net zo donkerbruin als de veenbonken die met regelmaat loskomen van de bodem en ronddrijven in de Gouwe. Gouwe Veenbonk is gemaakt van 5 moutsoorten en is zoet-bitter van smaak. Een rijk bier om optimaal van te genieten! Het bevat 7% alcohol en valt daarmee in biercategorie donker dikbier (klasse D type Dubbel).

Lindeboom Gouverneur Dubbel is een fluweelzacht bier met een enorme smaakrijkdom. De donkere moutsoorten geven dit bier een zachtzoet karakter, terwijl de hoppen voor een pittige bitterheid zorgen. Een Dubbel met een mooie balans.

Uitverkocht

Maallust Mooie Madam Dubbel

€ 3,10
Uitverkocht

Maallust Mooie Madam Dubbel

€ 3,10

De Mooie Madam een klassiek donker bier, geïnspireerd op de Belgische Dubbel. Het heeft een volmoutige, zoetige smaak waarin je honing en karamel proeft. De Mooie Madam verwarmt ieders hart. 

7%

Uitverkocht

La Trappe Dubbel

€ 2,60
Uitverkocht

La Trappe Dubbel

€ 2,60

Klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

7%