Home » Webshop » Grote Flessen

Rodenbach Vintage 2018

€ 12,50

Rodenbach Vintage 2018

€ 12,50

RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door de RODENBACH brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’

Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Vintage is 100% oud belegen bier, wat resulteert in een superieure RODENBACH Grand Cru.

Zijn smaak is complex, rond, intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik meteen toets van vanille, kers en zoethout. Zijn aroma bevat een vleugje karamel en eiken-hout, alsook toetsen van groene appeltjes vermengd met honing en chocolade. De zachtzure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans net als bij een grand cru wijn.

grote fles 7%

Berghoeve Geluk in 'n Tuk

€ 9,50

Berghoeve Geluk in 'n Tuk

€ 9,50

Lichtblond bier vergist met champagne gist. Gehopt met Hallertauer Blanc hop en gerijpt op eikenhouten snippers.

De naam is Twents voor "Gelukkig Nieuwjaar"

Dit product bevat 8% alcohol en heeft een inhoud van 75cl.

Delirium Black BA

€ 27,50

Delirium Black BA

€ 27,50

Een blend van de Delirium Nocturnum en Delirium Christmas, gerijpt op bourbon vaten van de Buffalo Trace Distillery. In de neus dan ook een ruime hoeveelheid bourbon. Toch komen het moutkarakter en de kruidige toetsen nog voldoende door in de smaak.

Boon Oude Geuze Black Label no4

€ 9,50

Boon Oude Geuze Black Label no4

€ 9,50

Oude Geuze Boon Black Label Edition N°4 is een assemblage van één, twee en drie jaar oude, op eikenvaten gerijpte lambiek. De botteling gebeurde vervolgens op 29 november 2017. De N°4 heeft daarmee reeds minstens 2 jaar tijd gehad om rustig in de juiste condities verder te rijpen op fles in onze brouwerij vooraleer de eerste flessen vrijgegeven werden. De lambiek assemblage hebben we op dergelijke wijze samengesteld om een Oude Geuze te bekomen met een zo droog mogelijke afdronk waarbij tegelijk ook de volmondigheid zeer groot is. Typisch aan deze Edition N°4 zijn verder ook de zacht-zurige toetsen van citrus en groene appeltjes alsook de sterke sprankeling.