Home » Webshop » Keuze van De Goudse Gans

De Keuze van De Goudse Gans

Zoveel soorten bier, zoveel smaken, maar hoe maak je nou een keuze tussen al die bieren? Geen nood, wij helpen je erbij. 

Geef bij je bestelling in het opmerkingenveld (laatste pagina van de bestelling) een smaak omschrijving van wat je in een bier zou willen proeven en laat je verrassen door de keuze van De Goudse Gans.  

 

Vul een smaakbeschrijving of de naam van het gewenste bier in bij het opmerkingen veld (laatste stap van bestellen) en laat je verrassen door de Goudse Gans met een bijzondere fles bier. 

Bestel een speciale fles bier naar keuze van De Goudse Gans. 

Vul een smaak beschrijving of de naam van het gewenste bier in bij het opmerkingen veld (laatste stap van bestellen) en laat je verrassen door een speciale fles bier geheel passen bij jouw smaak. 

Bestel een bijzondere speciale fles bier naar keuze van De Goudse Gans. 

Vul een smaak beschrijving of de naam van het gewenste bier in bij het opmerkingen veld (laatste stap van bestellen) en laat je verrassen door een bijzondere speciale fles bier geheel passend bij jouw smaak. 

Bestel een exclusieve fles bijzonder speciaal bier naar keuze van De Goudse Gans. 

Vul een smaak beschrijving of de naam van het gewenste bier in bij het opmerkingen veld (laatste stap van bestellen) en laat je verrassen door een exclusieve bijzondere speciale fles bier geheel passend bij jouw smaak. 

Een selectie van 6 mooie bieren om thuis van te genieten. Vul een smaak beschrijving of de naam van het gewenste bier in bij het opmerkingen veld (laatste stap van bestellen)

Een selectie van 12 mooie bieren om thuis van te genieten. Vul een smaak beschrijving of de naam van het gewenste bier in bij het opmerkingen veld (laatste stap van bestellen)

Een selectie van 24 mooie bieren om thuis van te genieten.