Home » Webshop » Tripel

Tripel

Tripel is een zwaar bovengistend bier, vaak met een hergisting op fles. De kleur varieert tussen blond en amber. Hij heeft meestal een sterke moutige en/of hopbittere smaak. Tripel heeft een alcoholpercentage van 7 tot 9%. Het hoge percentage komt niet noodzakelijk uit de hoeveelheid graan, er wordt eventueel suiker (in de vorm van glucose) toegevoegd om het hoge alcoholpercentage te bereiken. Door het hogere alcoholpercentage heeft tripel ook een hoger koolzuurgehalte.

1923 Traveys

€ 3,80

1923 Traveys

€ 3,80

Wie de oude manuscripten erop naslaat,  ontdekt de verhalen over Dirk van Traveys van Moordrecht, leenman van Graaf Floris V in de 13e eeuw. 

Op zijn schild droeg Traveys de Zilveren Ster, die we nu nog steeds kennen als het wapen van Moordrecht. Met het verstrijken van de eeuwen is deze plek langs de IJssel een bron gebleven van strijd, inspiratie en levenslust. 

Die rijke historie vieren we met dit krijgshaftige bier, waarin de aroma’s een zwierige hofdans uitvoeren, om in de afdronk aan te zwellen tot een zinnenprikkelende finale. 

9%

Mooi Weer IJsbeer is een bier van hoge gisting.
Deze Tripel Anders is gebrouwen met water, gerstemout, hop en gist en is verrassend van kleur, geur en smaak!

De Mooi Weer IJsbeer heeft een alcoholpercentage van 8% en is verkrijgbaar op 20 liter fust en 33 cl. one-way fles.

Mooi Weer IJsbeer combineert prima met oude kaas, gegrilde lamskoteletjes of bijvoorbeeld met een paddenstoelen risotto.

Mooi Weer IJsbeer komt het beste tot zijn recht bij een schenktemperatuur van 7°C en gedronken uit de Blauwe IJsbeer speciaal bier bokaal. Ons advies is om dit bier rustig te degusteren!

Zware roggemout, tripel op rioja vaten gerijpt

9.2%

Uitverkocht

Berghoeve Verre Vriend

€ 3,60
Uitverkocht

Berghoeve Verre Vriend

€ 3,60

Typische Belgische Tripel maar wel met een hoppige afdronk door de aromahop: Cascade. Cascade is een populaire hop voor fruitigheid aan het bier.

Dit product bevat 8% alcohol en heeft een inhoud van 33cl.

Amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel.

8%

8% zware tripel, gedryhopt met tonen van kokosnoot. Iets warmer vergist om tonen van banaan los te krijgen. 

Gouden blonde tripel van 8.8% 

Lekker tintelend, fruitig aroma en schitterend volronde smaak. 

Gouverneur Tripel is een goudblond, licht zoet speciaalbier met fijne hoparoma’s en een hopbloemige smaak.

8.2%