De Goudse Gans

 

Welkom op de webshop van De Goudse Gans. 

De Goudse Gans is opgericht in de moeilijke tijd van de sluiting van de horeca door de Corona Crisis.

Jeroen Carol-Visser, eigenaar van biercafé in De Goudse Eend, moest 15 maart 2020 verplicht de zaak dichtdoen vanwege de Corona Crisis. Hij zocht een goed alternatief voor de verkoop van de bieren. Biercafé De Goudse Eend zit vast aan vele strenge regels van de verkoop van alcohol buiten de deur. 

Een webshop is de uitkomst. Vanuit een andere locatie worden bestelde bieren uitgeleverd aan de klanten.  Bij de persoonlijke bezorgen wordt gewerkt volgens de aanwijzingen van RIVM voor thuisbezorgen. 

 

Bestellen van bier

Je kiest hoeveel bieren je wilt ontvangen, en geef in het opmerkingenveld een smaak omschrijving of biertype aan. Wij zullen dan met zorg een mooi, lekker, prettig bierpakket voor u samenstellen. 

We rijden zelf elke dag de bieren naar je toe, zodoende verwachten wij je bier binnen 24 uur bezorgd te hebben. Omdat het cafe ook weer beperkt open is, hangt de bezorging af van de openingstijden. 

 

Je vult de smaakomschrijving in het bestelproces in bij het vak opmerkingen op de laatste pagina.

 

Het doel van De Goudse Gans is, u thuis te laten Genieten van Goed Bier!!!

 

Let op, we verkopen geen alcohol aan mensen jonger dan 18 jaar. Je leeftijd wordt bij afleveren gecontroleerd. Ben je jonger dan 18 wordt het bier niet afgeleverd en vervalt je bestelling zonder restitutie.