Home » Webshop » Quadrupel / Barleywine

Quadrupel en Barleywine

In navolging van de dubbel en de tripel is een Quadrupel met nog meer grondstoffen gemaakt. Onder de quadrupels worden zware donkere bieren verstaan. De smaken zijn vaak complex, veel mout varianten zijn te proeven. Tonen van karamel, chocolade, drop en gebrandheid zijn niet vreemd in dit biertype. Mooie bieren om rustig mee af te sluiten.

ls het drieduizendste (!!!) bier uit de barrels bij De Molen vandaam komt moet het ook wel iets bijzonders zijn geworden. Met 14.6% alcohol is de basis in iedere geval gelegd. Verder is er gekozen voor het rode wijnvat. En dat maakt het de combinatie met de barley wine helemaal af. Een "love it or hate it" tijdens Borefts 2018

De Molen – Weer & Wind Bourbon BA 33cl is een bier dat gebrouwen wordt in Nederland. Dit bier valt onder het biertype Quadrupel 

10.7%

De Molen Bommen & granaten bourbon brett is een Bourbon barrel-aged barleywine van 11,1% vol. Hij is gebrouwen door brouwerij de Molen uit Nederland.

The taste of Cuvée du Château is comparable to that of a Kasteel Donker, aged for 10 years. This ‘premier cru classé’ was developed in the style of a quadrupel. In this type of strong, dark brown beer that veers between sweet and bitter, malt has the upper hand. The Cuvée du Chateau has the characteristics of a madeirised beer, with initial hints of roast and caramelised malt, followed by delicate hop bitters in the finish. A fully-fledged gastronomic beer.

11%

Donkerrood bier gebrouwen volgens de Belgische traditie: toegangkelijk en sterk in één. In de geur gedroogd fruit, karamel en chocola. Vrij zoet van smaak met een kruidige toets van drop en koriander. De afdronk is warm en zacht.

Our Belgian Quad Land Van Mortagne aged on Marsala Barrels for 9 months.

12,8%

750mL fles

Het originele, donkere trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk.

10%

Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark was enriched by an infusion of Gouden Carolus Single Malt whisky. The result is a unique beer: powerful and full-bodied, with subtle touches of vanilla, oak and chocolate. An imperial brew to cherish and enjoy in moderation.

11.5%